Χτενισματα για ισια μαλλια για φετος τις γιορτες

Οι γιορτές πλησιάζουν και μαζί με αυτές έρχονται οι διακοπές, οι έξοδοι για φαγητό, τα πάρτυ, τα ρεβεγιόν. Σίγουρα τις μέρες αυτές θα θέλετε να νιώθετε και να δείχνετε εντυπωσιακές και περιποιημένες και το μυστικό μιας προσεγμένης εμφάνισης είναι τα υγιή, λαμπερά και καλοχτενισμένα μαλλιά. Με αυτή την ευκαιρία, μπορείτε να δοκιμάσετε καινούρια χτενισματα για μακρια μαλλια ώστε να νιώσετε ανανεωμένη.

Εδώ θα σας δείξουμε πώς να είστε εκθαμβωτική αυτή την περίοδο και πώς να εντυπωσιάσετε τους πάντες!

giortina-xtenismata-gia-isia-mallia
Γιορτινα ευκολα χτενισματα για μακρια, ισια μαλλια

PONYTAIL

Για το χτένισμα αυτό που μπορεί να γίνει σε μακριά, ισια μαλλια, (μπορείτε να πάρετε κάποιο της Bellissima) θα χρειαστείτε ένα σίδερο (πρέσσα) μαλλιών. Κρατάτε μερικές τρίχες μέσα στο σίδερο για λίγη ώρα ώστε να γίνουν ίσια τα μαλλιά και και κρατήσει το ίσιωμα περισσότερο. Κάνετε το ίδιο σε όλα τα μαλλιά και μόλις ολοκληρώσετε το ίσιωμα, πιάνετε τα μαλλιά ψηλά σε μία σφιχτή αλογοουρά φροντίζοντας να τα περάσετε με ένα κερί χτενίσματος για να διατηρήσουν το ίσιωμα και τη λάμψη τους. Τα δένετε με σφιχτά με ένα λαστιχάκι μαλλιών και περνάτε μία τελευταία φορά την πρέσσα κατά μήκος της αλογοουράς για να τονίσετε περισσότερο το ίσιωμα.Όλα έτοιμα!

ΑΤΗΜΕΛΗΤΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

Αυτό το χτένισμα είναι και για σγουρά μαλλιά και για ίσια. Είναι σύγχρονο και για όλες τις ώρες. Στη δουλειά, σε πάρτυ, στις γιορτές. Αφού εφαρμόσετε λακ ή αφρό στα μαλλιά και τα στεγνώσετε με ένα parlux πιστολάκι, τα κάνετε τούφες και τα βάζετε στη μπουκλωτική. Αφήνετε κάθε τούφα 2-3 δευτερόλεπτα στο ψαλίδι και στη συνέχεια αφήνετε κάτω τη μπούκλα που σχημτίστηκε. Αφού κάνετε όλες τις μπούκλες έτσι, περνάτε τα χέρια σας ανάμεσά τους ώστε να χαλαρώσουν και εφαρμόζετε τη λακ χτενίσματος για να μείνουν έτσι. Αφού τελειώσετε τις αφήνετε να κάτσουν μόνες τους και τους δίνετε το σχήμα και τον όγκο που θέλετε ελαφρά με τα χέρια σας!

ΧΑΜΗΛΗ ΚΟΤΣΙΔΑ

Με το χτένισμα αυτό μπορειτε να κάνετε μία πολύ προσεγμένη εμφάνιση και ταιριάζει περισσότερο για κάποια πιο ήσυχη βραδιά που θα είστε καλεσμένη σε κάποιο δείπνο ή σε cocktail party. Θα πρέπει να έχετε μόνο ένα πεαγγελματικό πιστολάκι για τα μαλλιά. Βάζετε όλες τις γνωστές κρέμες περιποίησης μαλλιών και τα λούζετε, αλλά όταν τα στεγνώσετε χρησιμοποιήστε τα χέρια σας και όχι χτένα ή βούρτσα. Χρησιμοποιώντας τα ΄χερια σας μόνο και όχι κάποια βούρτσα, πίανετε τις τρίχες σας σε ένα pony tail χαμηλά. Αφού έχετε πιάσει όλα τα μαλλιά αφήνετε μερικές τούφες να πέσουν στο προσώπό σας και τις περνάτε είτε με πρέσσα μαλλιών αν θέλετε να είναι ίσιες και για να κάνετε το χτένισμα περισσότερο στυλιζαρισμένο είτε με ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες, για να σχηματίσετε μερικές αέρινες μπούκλες που θα πέφτουν χαλαρά στο προσωπό σας.

Advertisements